ZBO bouw is aangesloten bij o.a. Bouw Garant Bouwend Nederland Meer met minder Slim Bouwen

Nieuws

Regelmatig heeft ZBO Bouw wat nieuws te melden. Wij willen dit nieuws altijd graag met jullie delen.


Vakantiebeurs

15-01-2014

Recreatie Centrum Nederland (RCN) staat op de Vakantiebeurs en showen hier de boomhut. Wijzelf zijn hier ook aanwezig om uitleg te geven over de boomhut. Kom snel en boek een week vakantie met boomhut voor de kinderen!! Woensdag heeft RCN de Award gewonnen voor mooiste stand van de beurs! Het is er ook erg gezellig, zeker voor de kinderen en je kunt er leuke prijzen winnen waaronder een vakantie! Voor video,s van de vakantiebeurs kunt u kijken op:

- http://youtu.be/o1i01Gdscds - http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=m7BzPkAo7SE- http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=M1CuNLRSYWs


Bre Innovation Park

13-01-2014

Op vrijdag 10 Januari vertrok het team van ZBO richting Engeland naar het Bre Innovation Park om daar nieuwe woonconcepten en energiezuinige woningen te bekijken. We hebben veel geleerd met zijn allen en het was super gezellig. Wij vinden het belangrijk om ons hier op te richten want dit wordt de toekomst.

http://veghel.kliknieuws.nl/nieuws/172482/duurzaam-bouwen-heeft-de-toekomst


Recreatie Centrum Nederland

19-12-2013

www.rcn.nl/hetgrotebos


ZBO is woningen aan het renoveren op vakantiepark RCN Het Grote Bos te Doorn. Hieronder ziet u de eerste resultaten. De woningen zijn bijzonder mooi geworden.


HoTT woning

29-11-2013

De bouw van de HoTT woning te sterksel van professor lichtenberg is begonnen


Het nieuwe bouwen

09-09-2013

Artikel in het ondernemersbelang