ZBO bouw is aangesloten bij o.a. Bouw Garant Bouwend Nederland Meer met minder Slim Bouwen

Nieuws

Regelmatig heeft ZBO Bouw wat nieuws te melden. Wij willen dit nieuws altijd graag met jullie delen.


overkapping met zonnepanelen

18-02-2013

Terrasoverkapping met zonnepanelen:
beste investering op dit moment

Laat de zon maar komen!
Met een terrasoverkapping van ZBO Bouw kunt u straks heerlijk van de zon genieten.
En … u krijgt er volop energie van! De overkapping wordt namelijk standaard uitgevoerd met zonnepanelen.

Behaal hoogste rendement op dit moment
Het aanschaffen van een terrasoverkapping met zonnepanelen is de beste investering die u op dit moment kunt doen. De bank geeft momenteel slechts 2% rente; met zonnepanelen behaalt u gegarandeerd ruim 10% rendement! U verdient 17 jaar lang € 500,- per jaar door nu eenmalig te investeren. Als er iets interessant is, is dit het wel.

Kant- en klaar tuinproduct
De terrasoverkapping van ZBO Bouw wordt standaard geleverd met zonnepanelen. Vanzelfsprekend is dit inclusief deskundig plaatsen en installeren. Wij leggen u precies uit hoe de zonnepanelen werken. U koopt dus een kant-en-klaar tuinproduct, dat op iedere plek in uw tuin geplaatst kan worden.

Diverse keuzemogelijkheden
U heeft de keuze uit:
- een slanke, moderne terrasoverkapping met stalen frame en
- een terrasoverkapping in landelijke stijl met eikenhouten staanders.
Voor beide uitvoeringen geldt dat verlichting is inbegrepen, evenals een mooi afgewerkt plafond.

Zonnepanelen
Bij de staalconstructie overkapping kunt u kiezen voor transparante zonnepanelen. De zonnepanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit (240 watt piek polycrystalline).
De terrasoverkapping is 3,5 bij 3,5 meter. Hierop liggen 8 zonnepanelen. Een overkapping van 4,5 bij 4,5 meter, met 12 zonnepanelen, behoort ook tot de mogelijkheden. De overkapping is tot stand gekomen in samenwerking met RW Solar.

De voordelen op een rij
- Volop genieten van uw tuin met een fraaie terrasoverkapping;
- € 500,- per jaar besparen op uw energierekening;
- Uw investering in 8 jaar terugverdienen;
- 25 jaar garantie op de zonnepanelen.


worstenbroodjes bakken

04-02-2013

De workshop worstenbroodjes was een groot succes. Er zijn ruim 1100 worstenbroodjes verkocht. De opbrengst hiervan komt voor 100% ten goede aan de stichting Thembalethu.
Sponsors en vrijwilligers bedankt.


worstenbroodjes bakken

08-01-2013

Op 2 Februari organiseert ZBO een workshop worstenbroodjes bakken in een houtgestookte oven op de Rooseveltlaan 8 te Veghel.
Meld je snel aan via info@zbobouw.nl er zijn nog plaatsen
http://veghel.kliknieuws.nl/nieuws/151844/zbo-bouw-bakt-ze-bruin

Workshop Brabantse worstenbroodjes bakken
Opbrengst voor stichting Thembalethu Afrika
In het noordoosten van Zuid-Afrika, tegen de grens met Mozambique en Swaziland, werken de care-workers van Thembalethu Home Based Care. Deze stichting zorgt voor de vele weeskinderen in dit gebied. Ook bezoeken zij vele aidspatiënten en helpen hen met medicijnen, voedselpakketten en medische zorg. Een van die maatschappelijk werkers is Hannes Pieters, waarmee wij in contact staan.

Wij hebben Jo van de Heuvel uit Dinther bereid gevonden om in zijn mobiele oven bij ons op het bedrijf aan de Rooseveltlaan 8 te Veghel, samen met u worstenbroodjes te maken en te bakken.
U kunt zich voor deze workshop inschrijven om deze worstenbroodjes zelf te maken en om met carnaval lekkere worstenbroodjes in het bezit te hebben. Ook kunt u de worstenbroodjes bestellen. En kunt u die dan bij ons afhalen. Vanaf 100 stuks worden ze thuis bezorgd.
op zaterdag 2 februari 2013, vanaf ‘s morgens 8 uur .
u kunt inschrijven op welk tijdstip u het, het beste schikt. Dit kan via het emailadres info@zbobouw.nl , of via telefoon 06 53 98 47 96.
Graag voor maandag 28 Januari aanmelden i.v.m. de te bestellen materialen. De worstenbroodjes worden gemaakt met gemalen meel uit de streek en met gehakt. De sponsors voor het materiaal zijn voor het gehakt: de Plus markt van Wim en Mary-anne Eijkemans uit Schijndel en Uden. Jo van de heuvel: voor zijn kundigheid en inzet, ZBO voor het leveren van meel en andere benodigdheden.
De kosten van deze worstenbroodjes bedragen per stuk €1,50 (voorkeur per 16 bestellen) Het betalen van de kosten graag per banknummer 16 08 90 241. Bij voorkeur vooraf.
Namens onze medemensen danken wij u voor uw deelname.
Peter, Erna, Gerard, Frieda, Maaike Jacqueline, Siny, Rina.
Werkgroep Noodhulp Stichting Thembalethu (www.Thembalethu.nl)


bedankje klusfestijn

25-09-2012

Deze tekening kregen we vandaag van logeerhuis de Beukendreef en Kolonel Johnsonstraat.
We vinden het erg leuk om te zien dat iedereen het zo naar zijn zin heeft gehad.


kleurrijk klusfestijn

24-09-2012

Op zaterdag 22 september 2012 organiseerde ZBO een kleurrijk klusfestijn voor mensen/jongeren met een beperking. De dag was supergeslaagd en iedereen had het naar zijn zin. Bob de bouwer was aanwezig, je kon een muurtje metselen, vogelhuisjes en gereedschapkistjes timmeren en deze daarna verven, puppy's knuffelen, schminken, nagels lakken, sjoelen, clown perzik was aanwezig, rijden in een echte flintstone-auto, de brandweer was aanwezig, er was een luchtkussen en nog veel meer.
Wij willen graag alle vrijwilligers bedanken en tot volgend jaar.
Gr. Peter en Willem van de Burgt