ZBO bouw is aangesloten bij o.a. Bouw Garant Bouwend Nederland Meer met minder Slim Bouwen

Nieuws

Regelmatig heeft ZBO Bouw wat nieuws te melden. Wij willen dit nieuws altijd graag met jullie delen.


ZBO Bouw innoveert

16-05-2012

ZBO mag meewerken aan het HoTT project (House of Tomorrow Today) van Professor Lichtenberg. Voor meer informatie kunt u kijken op www.slimbouwen.nl


ZBO steunt Afrika

30-04-2012

De Zijtaartse Bouw Onderneming ondersteunt samen met Aktie Adoptie van het Palet in Heeswijk- Dinther de Stichting Thembalethu Nederland. Door geld in te zamelen en dit zelf weg te brengen naar Afrika zijn we er zeker van dat het geld goed terechtkomt. Door het steunen van Stichting Thembalethu hebben kinderen in Afrika weer een toekomst. Mocht u interesse hebben in het doneren aan deze stichting neem dan contact met ons op.


Workshop verbouwen

19-04-2012

Op 22 mei aanstaande organiseert de Zijtaartse Bouw Onderneming samen met 9 andere partners de workshop verbouwen. U kunt zich hier nog voor aanmelden via willem@zbobouw.nl wees er vlug bij want vol=vol


GROEN DAK

15-02-2012

Steeds vaker realiseerd ZBO groene daken. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee vanwege de isolerende werking.


ZBO Bouw helpt 'Hart in Aktie'

13-02-2012

U kent vast het programma ‘Hart in Aktie’ van SBS 6. Gepresenteerd door Wendy van Dijk (2000 – 2006), Natasja Froger (2006 – 2010) en Leontine Borsato (2011 - nu).

In de tijd van Wendy van Dijk heeft ZBO bouw mee gelopen bij een project van Hart in Aktie. Hieronder vind u een korte impressie van onze aktie in Hart van Aktie.

ZBO bouw helpt iedereen graag een handje.