Aanbouw nodig? Maak gebruik van onze offertetool, invullen duurt ong 10 min. binnen 60 min. een prijsopgave. Aanvraag offerte

Gratis: 50 jaar ervaring !

ZBO Bouw verbouwt niet voor u maar met u! En onze 50 jaar ervaring, die brengen we gratis mee! Wat wenst u? Meer licht in de ruimte? Een aanbouw? Een nieuwe keuken of badkamer? Of is uw woning net als 3 op de 4 woningen niet goed geïsoleerd en kunt u alleen al daarop verrassend veel besparen? Of droomt u, net als velen met u, om andere energiebronnen te gaan gebruiken dan gas? Of wellicht een nieuwe dakkapel? Of wenst u uw mooie oude boerderij te renoveren?

En gaat u daarbij voor de voordeligste verbouwing, of kiest u voor een duurzame verbouwing voor de lange termijn en een waardestijging van uw eigendom? ZBO Bouw licht u graag in over hun toekomstbestendige visie, ervaringen en oplossingen. Tevens weten wij de weg in het land van subsidies en fiscale voordelen. ZBO Bouw ontzorgt voor de lange termijn!

Wij spreken dan ook graag van toekomstbestendige verbouwingen. Dit realiseren we onder andere door gebruik te maken van materialen met een minimale milieubelasting en een lange levensduur en materialen die nauwelijks onderhoud vragen. Dit resulteert voor u in de laagst mogelijke woonlasten en het mooiste resultaat.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor Verbouw, Renovatie en Onderhoud.

Een greep uit de vele mogelijkheden:

  • Energie neutrale nieuwbouw die zelfs energie oplevert
  • Aanbouw, uitbouw, dakkapel, lichtstraat of nieuwe deuren en kozijnen
  • Nieuwe keuken of badkamer
  • Woningisolatie, alternatieve energiebronnen, zonnepanelen en zonneboiler
  • Aanvraag vergunningen
  • Renoveren van bestaande bouw