ZBO noemt dit “Ondernemend bouwen”

Voordelen

Een bedrijfspand is veel meer dan een paar muren met een deur erin en een dak erop! Ook het bouwen van uw bedrijfspand is net zoals het bouwen van uw huis, een emotionele aangelegenheid verpakt in zakelijkheid. Het gebouw is immers het visitekaartje van uw bedrijf, het warme welkom voor uw werknemers, toeleveranciers en uw klanten. De kwalitatief hoogwaardige buitenkant spreekt boekdelen over de kwalitatief hoogwaardige binnenkant; uw product of dienst! Een praktische gebouw wat makkelijk uit te breiden is als u weer uit uw jasje groeit. Een energie neutrale gebouw, stukken voordeliger en passend bij uw voornemen om maatschappelijk verantwoord en milieubewust te ondernemen. Een mensvriendelijk gebouw wat maakt dat er optimaal gepresteerd kan worden, lekker behaaglijk in de winter en koel in de zomer. Ondernemend bouwen noemt ZBO bouw dit. En ook daar heeft ZBO al ruim 100 jaar ervaring in.

Door de samenwerking met ZBO aan te gaan krijgt u er de benodigde kennis én innovatieve creativiteit gratis bij. Een mooi voorbeeld hiervan is onze langdurige samenwerking met RCN vakantieparken waarvoor wij vele vakantiebungalows mochten renoveren, met als gevolg een behaaglijker klimaat voor de gasten en een aanzienlijke kostenbesparing voor RCN op de energierekening.

RCN zocht tevens een innovatief en origineel idee om de 9 Nederlandse parken nog aantrekkelijker te maken voor de gasten, en dan met name voor de kleine gasten. Wat begon met een schetsmatige fase van een heuse boomhut. resulteerde in de bouw van maar liefst 35 exclusieve boomhutten door heel Nederland, die ook nog eens in de prijzen gevallen zijn bij de ANWB! Een creatief staaltje van anders ondernemend bouwen! Dat is ook ZBO.

Enkelen van onze opdrachtgevers: Feelflex, Stork te Veghel, VDT te Lelystad, RALAN/VINITEX te St. Oedenrode, SIBO, Plusmarkt, Kruidvat, RCN vakantieparken Nederland en Frankrijk, Minkels te Veghel e.v.a.

Mogelijkheden:

  • Bouwen of renoveren van bedrijfspanden
  • Bouwen of renoveren supermarkten en panden voor de Retail
  • Bouwen of renoveren showroom, loods, hal of magazijn.
  • Innovatieve projecten zoals de 35 boomhutten voor RCN Vakantieparken