Nieuwbouw

Wilt u zelf een woning bouwen? Dan heeft u de keuze om op traditionele wijze te bouwen of te kiezen voor een duurzame energie neutrale bouwwijze. ZBO Bouw is van beide markten thuis. ZBO staat voor Zijtaartse Bouw Onderneming. Wij zijn van oorsprong een echt Brabants bouwbedrijf. Het bedrijf gaat al twee generaties over van vader op zoon, bouwen zit ons zogezegd in de genen.

Bedrijfspanden opknappen

Met Prof. dr. ir. Jos Lichtenberg (Technische Universiteit Eindhoven), als onze mentor en klankbord, staan wij voor u klaar om samen met u een schitterende toekomstbestendige energie neutrale woning te realiseren. Met maar een doel: zodat u een leven lang comfortabel en tegen de laagste mogelijke lasten in het huis van uw dromen kunt wonen.

  • Traditionele Bouw
  • Energie Neutraal (Energie Leverend) Bouwen – SlimBouwen
  • Generatiewoning

Traditioneel bouwen

ZBO Bouw 50 jaar ervaring, bouwen zit in onze genen

Met 50 jaar ervaring, staan de resultaten van het familiebedrijf de Zijtaartse Bouw Onderneming (ZBO Bouw) letterlijk midden in de samenleving! Iedere dag werken we met veel plezier (en gezelligheid) voor onze opdrachtgevers aan een ideale mix van kwaliteit, creativiteit, duurzaamheid, besparing en maximaal wooncomfort.

Door onze 5 decennia bouwexpertise, constante trainingen en opleidingen en de samenwerking met Prof. dr. ir. Jos Lichtenberg (TUE), gebruiken we naast traditionele, ook de meest slimme, innovatieve, duurzame en milieuvriendelijke materialen, die doorgaans ook bijzonder kostenbesparend zijn, zowel in tijd als in geld. Wij zetten onze expertise en creativiteit graag in ten behoeve van uw woongenot en kostenbesparing.

Er zijn door ZBO Bouw inmiddels talloze schitterende woningen naar volle tevredenheid opgeleverd. De foto’s spreken voor zich, maar het blijft een foto! Wij nemen u graag mee ‘on tour’ zodat u onze bouwprojecten zelf kunt aanschouwen en indien mogelijk een praatje kunt maken met de bewoners. Pas dan krijg u een realistisch beeld van hetgeen we voor u kunnen betekenen!

Gaat u met ons mee ‘on tour’?