Onze Ambassadeurs

ZBO heeft een uitermate belangrijke rol gespeelt in de uitvoering van dit bijzondere bouwproject. Het allerbelangrijkste van een goede samenwerking met dit prestigieuze project is dat je vertrouwen hebt in de mensen met wie je het gaat bouwen. Van begin af aan hadden wij een heel goed gevoel over Peter en de medewerkers die ook al erg lang met het bedrijf zijn verbonden. We zijn meer dan tevreden met het proces waarin ZBO steeds heeft meegedacht en ook met het eindresultaat waarvan wij nu dagelijks mogen genieten. Dat wij na de bouw als goede vrienden uiteen zijn gegaan, zegt alles”.

Prof. dr. ir. Jos Lichtenberg (TUE)

Onze verbouwing is al weer enige tijd achter de rug. Het was een giga verbouwing. Alles is gelukkig perfect verlopen en nu genieten we van ons “droomhuis”. Peter en zijn team hebben geweldig werk geleverd. Door de goede ideeën van Peter van ZBO Bouwonderneming is ons huis nog mooier geworden dan we ooit verwacht hadden. Het is erg prettig als je een aannemer hebt die meedenkt! We zagen op tegen de grote klus maar Peter en zijn team hebben het makkelijk gemaakt. En de complimenten voor de iedere dag keurig opgeruimde bouwplaats ! Heel erg bedankt!!

Arno en Jolanda

We zijn zeer tevreden over ZBO Bouw. We zagen op tegen “het gedoe” dat een renovatie van een garage met zich meebrengt. Peter en zijn personeel hebben ervoor gezorgd dat het voor ons geen overlast heeft gegeven en we het zelfs als prettig hebben ervaren. Maar van het uiteindelijke resultaat genieten we nog het meest! Peter benaderd je persoonlijk, je bent geen projectnummer. Hij overlegd goed, informeert goed over hetgeen hij ontdekt of gedaan heeft. Hij levert goed werk af. Wat wij ook fijn vonden was dat afspraak= afspraak. We konden zelfs niet een puntje aangeven tijdens de oplevering, dat is bij andere bouwbedrijven echt wel anders geweest. Van offerte tot en met de oplevering vinden wij dat ZBO Bouwbedrijf voor ons goed en zeker ook betaalbaar werk heeft verricht.

Familie Hanegraaf

Onze gecompliceerde opdracht voor het vervangen van al onze oude ramen door nieuwe draaiende en vaste delen met thermopane HR+++ en glas in lood is op uitstekende en perfecte manier uitgevoerd. ZBO heeft hier een stukje vakmanschap laten zien, waar anderen een puntje aan kunnen zuigen! Ook de coördinatie met Stijlvol Glas in Lood uit Heeswijk-Dinther is bijzonder glad verlopen. De tussendoor komende klus om een door mieren aangevreten steunbalk in de serre te vervangen is zéér vakkundig en binnen één dag uitgevoerd. Alle lof voor gedegen vakmanschap!

Elly en Peter van den Tillaard

Bekijk hier het artikel.

Wat begon met een klein gesprekje onder lunch, terwijl de heren van ZBO Bouw bungalows aan het renoveren waren, groeide uit tot een serieus idee. De boomhut was geboren! De volgende dag al kreeg ik van ZBO Bouw een geweldig ontwerp en een begroting te zien. Ik heb gedurende mijn carrière met veel bouwbedrijven mogen samenwerken, maar zulke creatieve meedenkers heb ik nog nooit ontmoet. ZBO Bouw realiseerde nog voor het kampeerseizoen begon (erg belangrijk voor deze branche) 35 stuks op diverse parken. En stuurde me bijna dagelijks foto’s van de vorderingen, bij wie maak je dat nu mee? Door de ANWB werden we dat jaar uitgeroepen tot de beste kindercampings van Europa. Dankzij de spannende boomhutten van ZBO Bouw! Alle eer gaat hierin naar jullie, jullie originele ideeën, jullie hardwerkende en gezellige medewerkers, de werkelijk perfecte en hoogwaardige uitvoering en afwerking, binnen budget en op tijd! Chapeau voor ZBO (dat rijmt…).

Anke van Luijt – voormalig consultant Strategie en Advies – RCN Vakantieparken

Wij waren op zoek naar een aannemer voor een forse klus, 2 grote aanbouw projecten en diverse extra’s. Zeker 2 maanden werk en meer dan 50.000euro waarde. Niet een klus die je zomaar uit handen wilt geven aan een onbetrouwbaar bedrijf. We kozen voor ZBO, en dat bleek een hele goede! Tot op heden (ruim 4 weken na de start), zijn wij uitermate content met Peter en zijn collega’s. Altijd zeer behulpzaam, vriendelijk, meedenkend….en uiterst bekwaam! Ik kan me niet voorstellen dat dit nog gaat veranderen, en dus wil ik ZBO bij deze absoluut aanraden voor bouwwerk. De prijzen zijn gewoon goed, en Peter overlegt alles netjes, alvorens extra kosten te maken (die nauwelijks voorkomen, behalve extra bouw activiteiten die ik hem geef).
Kort gezegd: Aannemen deze Aannemer!

Ton van den Oetelaar