ZBO: bouwen zit ons in de genen…

ZBO staat voor Zijtaartse Bouw Onderneming. Wij zijn een innovatief en eigentijds Brabants bouwbedrijf en dat al vier generaties lang. Bouwen zit ons zogezegd in de genen. Met o.a. Emeritus Prof. dr. ir. Jos Lichtenberg (Technische Universiteit Eindhoven) als onze mentor en klankbord, staan wij voor u klaar om samen met u, volgens de laatste BENG eisen, een schitterende toekomstbestendige energie neutrale woning of verbouwing te realiseren. Dankzij de samenwerking met diverse circulaire bouw werkgroepen is de garantie voor ecologisch bouwen eveneens gewaarborgd. Wij durven, naar aanleiding van de reacties van onze opdrachtgevers, te zeggen dat we kwaliteit leveren die hoger is dan de gestelde normen. Wilt u meer informatie over uw ’thuis’ bouwen, verbouwen of renoveren? Wij luisteren graag naar uw wensen om samen te komen tot een duurzaam en betaalbaar resultaat.

Peter van de Burgt
Directeur ZBO Bouwonderneming & Team

Bel 0413 341 888 of stuur een e-mail naar Info@zbobouw.nl en maak een afspraak!

Onze werkwijze

  • 1e Intakegesprek bij u thuis, bij ZBO bouw op kantoor of op de door u gewenste locatie.
  • We bespreken uw wensen, bekijken de mogelijkheden en geven advies; de ruim 100 jaar (ver)bouwervaring krijgt u er gratis bij!
  • Eerste maatwerk offerte is geheel gratis (wij werken niet met standaard offertes).
  • Wij houden van duidelijkheid, transparantie, heldere prijsafspraken en een goede planning met een start- en opleverdatum.
  • Bij gunning van het bouwproject stellen wij een deskundig en ervaren bouwteam samen, speciaal voor uw project, of voegen ons naadloos in, in uw huidige bouwteam.
  • Gedurende het hele bouwproces heeft u een en dezelfde persoon als aanspreekpunt.
  • Een dagelijks opgeruimde bouwplaats behoort bij ons tot een vanzelfsprekendheid, evenals de wetenschap dat we tijdens een verbouwing bij u te gast zijn en daarom beperken we de overlast van een verbouwing tot een minimum en werken we uitsluitend met gezellige vakmensen!
  • De oplevering is een feestelijk moment! Ruim op tijd maken wij met u hiervoor een afspraak. Ons streven is om het aantal opleveringspunten te beperken tot nul. Onze overtuiging is dat alleen goede mond- tot -mondreclame een bijdrage levert aan ons succes.

Heel graag tot binnenkort!