Ik heb in januari 2015 mijn zolder volledig laten verbouwen door ZBO Bouw. Het is een prima ervaring geweest om dit te laten doen door dit sympathieke bedrijf. Het was prettig om het eigen personeel van ZBO Bouw in huis te hebben. Ze doen hun werk met plezier, het was gezellig tijdens de pauzes en zelfs onze hond zat samen aan tafel tijdens de lunch. ZBO Bouw denkt met je mee en het werk is prima uitgevoerd. Ik ga de volgende klus die ik wil laten uitvoeren ook weer bij ZBO Bouw doen, maar pas wel twee zaken aan:
– de planning van de verbouwing is flink uitgelopen, dat wil ik deze keer veel duidelijker in onderdelen vastleggen en dan wil ik ook dat deze planning wordt nagekomen. Dat moet Willem gewoon goed regelen.
– ik was minder tevreden over enkele partijen (elektriciteit, schilderwerk) die door ZBO zijn ingehuurd. Vaak komt dit omdat de ‘vaste’ partner geen tijd heeft of iets dergelijks, maar ik wil dit deze keer anders doen. Ik wil samen in overleg met Willem vaststellen wat we nodig hebben en dan wil ik bepalen welke partij we nemen.

Datum: 30-11-2015